Onderhoudscontract

Ontzorgen van A tot Z

Wilt u het volledige onderhoud van uw dak door ons laten verzorgen, dan nemen wij echt al het werk, van A tot Z, uit handen. Na het afsluiten van een onderhoudscontract dragen wij de volledige zorg voor het beheer en de uitvoering van het planmatig onderhoud van uw dak. U heeft er geen omkijken meer naar, met de geruststellende gedachte dat de werkzaamheden in professionele handen zijn. Momenteel beheren wij in Nederland al meer dan 2.500.000 m2 dakoppervlakte via het Erdo Beheer en Planmatig onderhoudssysteem.

Op basis van KPI’s

Onze aanpak bij beheer en planmatig onderhoud vloeit voort uit kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s) die we in samenspraak met u opstellen. Samen bepalen we welke factoren van belang zijn bij het beheren en onderhouden van uw dakoppervlak en/of gevel waarvoor wij het onderhoudscontract in beheer nemen. De KPI’s die we uiteindelijk gebruiken en de prioriteit die we aan elk van deze KPI’s geven, bepalen wij dus samen. Op basis van uw wensen stellen we het plan van aanpak op.

Gesprek met onze adviseurs

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het beheren en onderhouden van uw daken en/of gevels? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.