Erdo Nieuws

Frisse huisstijl geeft Erdo nieuw elan in bouw en vastgoedsector

Met een gloednieuwe huisstijl positioneert Erdo zich op een sterke, onderscheidende wijze in de bouw- en vastgoedsector. Als specialist in daken, gevels & solar voorziet het bedrijf uit Capelle aan den IJssel haar opdrachtgevers van zeer uiteenlopende diensten. Naast nieuwbouw, renovatie, en onderhoudsconcepten is daar sinds kort ook het specialisme solar aan toegevoegd. In de huisstijl, de website en in de ondertitel bij het logo komt deze uitbreiding tot uitdrukking.
Wilt u meer weten over de filosofie en de visie achter de huisstijl van Erdo, neem dan contact met ons op.

Met een volledig nieuwe huisstijl en bijpassende website zorgt Erdo dat zij zich sterker kan manifesteren. Het profiel van het bedrijf kan door de nieuwe vormgeving beter voor het voetlicht worden gebracht. Naast de website zal de frisse stijl ook stap voor stap terug te zien zijn in alle communicatie- en productiemiddelen van het bedrijf.

Zo gaat de nieuwe huisstijl bijdragen aan een krachtige start van de wervingscampagne voor medewerkers, die inmiddels in gang is gezet. Maar ook in het ‘straatbeeld’ wordt de vernieuwde vormgeving in de loop van dit jaar steeds meer zichtbaar, onder meer op bedrijfskleding en bedrijfswagens.
mailto: info@erdo.nl