Maak van uw dak of gevel een energiecentrale

Maak van uw dak of gevel een energiecentrale

Erdo is een specialist als het gaat om zonne-energiesystemen voor daken en gevels. Met een divers en compleet aanbod aan zonnepanelen en bevestigingssystemen hebben we altijd een oplossing voor uw specifieke situatie. Een up-to-date assortiment van de nieuwste materialen zorgt dat we overal een efficiënt zonne-energiesysteem kunnen installeren. Ons aanbod is zeer divers, compleet en actueel (mono- en polykristallijne en dunne film zonnecellen). We leveren de best renderende systemen uit Azië, Amerika en Europa. Zo is er altijd een product dat past bij de ruimte op het dak, de constructie en uw specifieke klantwensen.

Kwaliteit en zekerheid
Alle zonne-energiesystemen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben een economische levensduur van ten minste 20 jaar. Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te garanderen, werken onze installatieteams volgens de erkenningsregeling van InstallQ. Dat betekent dat zij voldoen aan de geldende normen en richtlijnen. Ook is Erdo lid van Vebidak en werkt volgens de ISO 9001 normering. Tevens voldoen wij aan de regelingen van VCA**, BDA, KOMO en Dakmerk. Het Dakmerk certificaat garandeert u zekerheid. Het is een kwaliteitswaarborg dat aan een selecte groep bedrijven wordt toegekend door de Stichting Erkenningsregeling/Certificatie Instelling Dakbedekkingsbedrijf (SECI). Deze onafhankelijke instelling stelt de hoogste eisen aan onder meer vakbekwaamheid, bedrijfsvoering en solvabiliteit.

Wilt u weten welke mogelijkheden uw dak of gevel biedt als duurzame energiecentrale? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbieding op maat. Bel of mail met Conan Wilhelmus: conan.wilhelmus@erdo.nl of 06 2243 6910.

Neem contact op voor een kennismaking